Pedikura i Manikura

Uredne ruke i stopala te glatka njegovana koža danas su izuzetno važan element estetike uslijed kojeg vas drugi percipiraju kao osobu koja se redovito i predano brine o svom izgledu. Odstrajivanje dlačica tradiciju crpi još iz vremena Egipćana i Rimljana, kada su egipatski svećenici pokazivanje dlačica smatrali amoralnim, a antički Rimljani prakticirali depilaciju prije ulaska u terme. Obzirom da su voljeli uživati u masažama, uvriježilo se mišljenje kako se bolji rezultati postižu ukoliko je koža glatka. Borba za ženska prava donijela je sa sobom i modnu revoluciju, suknje bivaju sve kraće, žene se počinju pokazivati u kupaćim kostimima i samim time javlja se potreba za depilacijom koja je danas postala jednostavno imperativ. Pored ženske, u moderno vrijeme i muška populacija ima sve izraženije potrebe za depilacijom. Osnovna svrha manikure i pedikure zaštita je ruku, stopala i noktiju te postizanje savršenstva u njihovom izgledu.

Pedikura

Pedikura je tretman ljepote za vaša stopala. Pediker uklanja zadebljanu kožu, oblikuje i tretira nožne nokte, umasirava ulja i kreme za umirenje i omekšavanje vaših stopala čineći da se osjećate laganiji i ljepši.
Koliko traje pedikura?
Pedikura obično traje oko 60 min, a ovisi o procedurama koje se koriste prilikom samog tretmana.
Što očekivati od pedikure?
Pedikura obično započinje ugodnom i relaksirajućom mirisnom kupkom. Nakon kupke odstranjuje se zadebljala koža i skraćuju se i oblikuju nokti, a ako postoji kakav medicinski problem poput kurjeg oka ili uraslog nokta u toj fazi se i on rješava. Kreme ili ulja umasirati će se u stopala da bi ih osvježili i relaksirali.
Također pedikura može sadržati piling kože stopala, masku za stopala, parafinsku čizmu za stopala posebno pogodnu za omekšavanje kože i tretiranje suhe kože stopala, a koja se posebno preporučuje dijabetičarima.
Tretman pedikure možemo završiti sa lakiranjem nožnih noktiju kvalitetnim lakovima.
Napomena!
Vaš izbor odjeće i obuće vrlo je važan kada odlazite na tretman pedikure. Odjenite se tako da ste u mogućnosti lagodno skinuti čarape i cipele i da se ugodno osjećate za vrijeme trajanja tretmana. Ljeti će vam biti najugodnije u otvorenim sandalama ili japankama naročito ako lakirate nokte na nogama. Razmotrite mogućnost da sa sobom donesete laganiju i otvorenu obuću u kojoj ćete napustiti vaš pedikerski salon.
Na kraju!
Dobra pedikura raj je za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam izgledati i osjećati se bolje i lepršavije nego prije trtmana.

SPA Pedikura

Naša stopala toliko toga nose i trpe, da povremeno zaista zaslužuju dodatnu njegu.

SPA pedikura je posebna njega za Vaša stopala koja sadrži peeling odumrlih stanica uz obradu kože na stopalima i noktima, uređivanje noktiju i kožice oko njih te po želji lakiranje.

Nakon toga slijedi dodatna njega stopala masažom ili maskom parafina koja donosi poseban osjećaj dobrobiti stopalima.

Parafinska maska/čizma za stopala

Parafin je dobrohotan prema koži i ima vrlo umirujući terapeutski efekt, također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli. Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože, tvori okluzivnu masku (bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanesenog proizvoda što rezultira optimalno hidratiziranom kožom.

Manikura

Manikura je kozmetički tretman u kojem ćemo se mi pobrinuti da Vaši nokti i ruke uvijek budu njegovane i lijepe. Manikura poboljšava teksturu i zdravlje Vaših ruku i noktiju te im ujedno daje lijep i poliran izgled.

Spa Manikura

Naše ruke toliko toga rade za nas, da povremeno zaista zaslužuju dodatnu njegu.
SPA manikura je posebna njega za Vaše ruke koja sadrži peeling odumrlih stanica, uređivanje noktiju i kožice oko njih te po želji lakiranje.
Nakon toga slijedi dodatna njega masažom ili maskom parafina koja donosi poseban osjećaj dobrobiti.
Parafinska maska
Parafin je dobrohotan prema koži i ima vrlo umirujući terapeutski efekt, također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli. Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože, tvori okluzivnu masku (bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanesenog proizvoda što rezultira optimalno hidratiziranom kožom.

Trajni lak Shellac

Trajni lak Shellac

“Lak koji traje više od dva tjedna i suši se u samo nekoliko sekundi“
“Lak koji se ne ljušti i ima briljantan sjaj cijelo vrijeme“
“Lak koji će učiniti da ruke izgledaju njegovane i lijepe u svakom trenutku“
“Visokokvalitetni lak koji čini nokte jakim i otpornim“

Rezerviraj online

Cjenik