Masaže

Ime joj potječe od arapske riječi massa što znači dodir. Dodir koji liječi, okrepljuje, opušta dušu i tijelo… Za njezine blagodati znali su još u davna vremena, primjenjuje se tisućljećima kao jedna od ključnih metoda u terapeutskom iscjeljivanju, a danas je neizostavna za sve koji njeguju kulturu zdravog življenja. Izučeni maseri mogu uvelike otkloniti mnoštvo svakodnevnih problema poput stresa, bolova, napetosti, nesanice, glavobolje, također doprinijeti ljepoti i sjaju kože, razgradnji masnog tkiva, celulita i protoku cirkulacije, dovesti do oslobođenja tijela od stresa i toksina. Ukratko – utjecati na poboljšanje općeg psihičkog i fizičkog stanja organizma. Važna je pritom redovitost i odabir vrste masaže koja najbolje odgovara specifičnim potrebama korisnika. Od davnina prikupljana znanja o prakticiranju masaža u Happinessu smo saželi u ponudu koja će kvalitetom i učincima zadovoljiti sve korisnike, nevisno o tome radi li se o medicinskoj, terapeutskoj, opuštajućoj, detoksifirajućoj ili nekoj drugoj vrsti masaže…

Medicinska masaža

Medicinska masaža 30/60 min

Manualna tehnika masaže za bolne i napete dijelove tijela kao što su vrat, ramena i leđa, kojom se otklanja bol, spazam, grč mišića i miogeloze (nakupine mliječne kiseline u obliku bolnih otvrdnuća). Terapeut pronalazi i posebno obrađuje bolne točke koje uzrokuju spazam mišića cijelog područja. Ova tehnika je idealna za osobe koje su prisiljene biti dugo u određenom položaju kao npr. rad za kompjuterom pri čemu dolazi do zamora mišića te pojačanog stvaranja

Aromaterapijska masaža

Aromaterapijska masaža jedan je od najugodnijih načina primjene aromaterapije.

Aromaterapija predstavlja sinergiju posebnih masažnih tehnika, limfne drenaže i akupresure oplemenjene sa ciljano biranim eteričnim uljima koja imaju veliki terapijski učinak na naš organizam.

Svojim mirisom i apsorpcijom kroz kožu eterična se ulja krvožilnim i limfnim sustavom prenose do svih stanica u tijelu i na vrlo suptilan način utječu na naše emocije,opuštaju nas i dubinski relaksiraju te dovode tijelo i um u savršen sklad uspostavljajući psiho-fizičku ravnotežu.
Aromaterapijska masaža je odličan preventivni i terapijski tretman jer nam pomaže u smanjenju napetosti i stresa ali i u rješavanju različitih zdravstvenih problema.
Aromaterapijskom masažom poboljšava se protok krvi kroz arterije i vene, ubrzava se metabolizam te potiče sagorjevanje viška masnoća, stimulira se limfni sustav putem kojeg se uklanjaju toksini i druge otpadne tvari van iz našeg organizma.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža 30/45 min

Kombinacija odabranih masažnih tehnika kojima je cilj poboljšati prokrvljenost dijelova tijela pogođenih celulitom, kao i otkloniti edem, odnosno pospješiti izlučivanje suvišne tekućine. Koristimo posebnu recepturu koja se sastoji od pomno odabranih eteričnih ulja takve kombinacije i koncentracije da efikasno i izrazito poboljšava cirkulaciju tretiranog dijela tijela.

Hot Chocolate masaža

Peeling + masaža sa toplom čokoladom 90min

Hot Chocolate masaža je relaksna ručna masaža koju radimo s toplom čokoladom, odnosno posebno pripravljenim uljem koje se sastoji od 100% kakao praha, kakao maslaca i bademovog ulja.
Sredstvo ne sadrži nikakve konzervanse niti stabilizatore.
Osim zamamnog mirisa, rezultat je i čvršća, elastična i nahranjena koža.

Hot stone masaža

Hot stone massage 45/90 min

Hot stone masaža tj. masaža vrućim kamenjem zasniva se na drevnoj tradiciji korištenja toplog vulkanskog kamenja u zdravstvene svrhe. Za hot stone masažu koristi se bazaltno vulkansko kamenje koje je idealno za ovu vrstu masaže zbog svojih termo dinamičkih blagodati. Naime, vulkansko kamenje polagano otpušta toplinu tijekom masaže, a u kombinaciji s eteričnim uljima stvara se osjećaj duboke opuštenosti i uklanjanja stresa. Hot stone masaža ima dokazani učinak i pri rješavanju određenih zdravstvenih problema, kao što su napetost i zakočenost mišića, loša cirkulacija, reuma, bol u mišićima, nesanica, depresija i ostala stanja za čije je ublažavanje potrebna toplina.

Refleksna masaža stopala 30/60 min.

Refleksna masaža stopala sastoji se od manipulacije stopala rukama, pritiscima i masažom.
Uz refleksnu masažu učinit ćete dobro vašem zdravlju i prirodno liječiti organizam od bolesti.
Nastanak refleksne masaže stopala seže u daleku prošlost. U drevnom Egiptu koristila se preventivno kako bi poboljšala zdravlje ljudi.
Koristila se i kao alternativna medicina jer je mogla riješiti i otkloniti svaki medicinski problem na prirodan način.
Iz tih razloga, ljudi su joj se uvijek vraćali i koristili se njome kao jedinstvenom metodom prirodnog liječenja.

Masaža za trudnice 30/60 min.

Mnoge žene pate od bolova, ukočenosti i pritiska tijekom trudnoće, a često osjećaju dodatni stres u svom tijelu. To je možda jedan od razloga zašto sve više trudnica otkriva  koristi prenatalne masaže. Popularnost prenatalne masaže rezultat je i trenda zdravog života, pogotovo tijekom trudnoće. Pročitaj više…

Rezerviraj online

Cjenik