Samopomlađivanje – iznutra Fotopomlađivanje ili fotorejuvenacija najnoviji je sustav pomlađivanja kože i uklanjanja bora pomoću poticanja stvaranja vlastitog kolagena. Stoga mnogi svjetski stručnjaci za ljepotu upravo taj tretman nazivaju najboljim nekirurškim liftingom uopće.

Nakon što na kožu pomoću sonde primijenimo svjetlosni spektar od 550 do 1200 nm, on se apsorbira u fibroblaste u kojima se svjetlosna energija pretvara u toplinsku i dovodi do zagrijavanja fibroblasta do 60º C, temperature koja je potrebna za aktivaciju proizvodnje kolagena, čime se potiče samopomlađivanje kože iznutra.

Tako tretirana koža dubinski se revitalizira te postaje sjajnija, blistavija i mladolikija. Duboke i plitke bore zaglađuju se, a koži se vraća izgubljeni tonus. Tretmani fotopomlađivanja prava su revolucija u kozmetologiji i najbolji učinak pokazuju kad se provodi ciklus u razmaku od mjesec dana uz klasičan kozmetički tretman. Prije odluke o eventualnom kirurškom liftingu koži treba dati još jednu priliku da što dulje zadrži svoju prirodnu ljepotu i na gotovo prirodan način ponovno zadobije stari sjaj.

IPL tehnologija u rješavanju različitih kozmetičkih problema nadmoćna je nad svim dosadašnjim sličnim tretmanima. Ako imate probleme s aknama, želite se trajno riješiti dlaka ili vam je potreban vrhunski lifting, Intensed Pulsed Light tehnologija najbolji je odabir za vas.

Cjenik